Bodite dobrodelni VI, da bomo lahko dobrodelni tudi MI

Dobrodelnost je vrednota, ki si v naši družbi upravičeno zasluži vrnitev na pravo mesto, ki ga je nekoč že imela.

V našem zavodu že vrsto let brezplačno izvajamo različne aktivnosti, v katere vključujemo starejše člane naših skupnosti. Zahvaljujoč donacijam za dohodnino, ki jih že prejemamo, smo lahko izvedli številne dejavnosti:

  • Razne brezplačne izlete
  • Brezplačno udeležbo našega krovnega programa »Aktiven dan« za socialno ogrožene člane
  • Udeležbo brezplačnih kuharskih delavnic
  • Udeležbo brezplačnih računalniških delavnic
  • Udeležbo brezplačnih likovnih delavnic
  • Podpiranje različnih umetniških projektov

Ker si želimo omogočiti starejšim še več brezplačnih dejavnosti, ki jim pomagajo pri socialni vključenosti, vas prosimo, da nam namenite donacijo za dohodnino. To vas ne stane nič, vzame pa le minutko vašega časa.

1% dohodnine lahko podari prav vsak prebivalec Slovenije, ne da bi vplivalo na višino vašega vračila ali doplačila dohodnine. Z namenitvijo donacije od dohodnine niste v ničemer prikrajšani, saj bi se ta znesek sicer avtomatično preusmeril v državni proračun.

Postopek je zelo enostaven in hiter. Preprosto izpolnite spletni obrazec, ki ga najdete spodaj, in ga podpišete kar na računalniku. V primeru težav nas pokličite na 080 11 61 ali pišite na email info@zavodas.si

Lahko pa obrazec oddate elektronsko preko E-davkov, davčna številka Zavoda Aktivna starost so.p.: 22155309 ali natisnete obrazec in ga po pošti pošljete na pristojni finančni urad.

V našem zavodu verjamemo, da ena oseba ne more spremeniti sveta, lahko pa spremeni svet ene osebe. Bodi ta oseba prav ti in daruj 1% od tvoje dohodnine, ter polepšaj življenje našim in vašim starejšim.

Hvala za vašo podporo in skupaj naredimo svet boljši!

Vaš Zavod Aktivna starost so.p.

Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije

                                                    upravičencu: Zavodu Aktivna starost so.p., davčna številka 22155309, 1-odstotek.

Z izpolnitvijo in podpisom tega obrazca spodaj podpisni podajam vlogo za namenitev 1% dela dohodnine za donacijo Zavodu Aktivna starost so.p.


    Na tem obrazcu podpisani davčni zavezanec pooblaščam Zavod Aktivna starost so.p., da v mojem imenu ta obrazec z zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije dostavi na FURS.